Başkan Ertürk'ten Öğretmenlere Gül - Son Dakika
Yerel

Başkan Ertürk'ten Öğretmenlere Gül

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen törende öğretmenlere gül ve kalem seti hediye etti.
24 Kasım Öğretmenler Günü, Kazan'da düzenlenen törenle kutlandı.

27.11.2013 14:39

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen törende öğretmenlere gül ve kalem seti hediye etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü, Kazan'da düzenlenen törenle kutlandı. Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından Cumhuriyet Saray Tesisleri'nde düzenlenen kutlama programına Kaymakam Veysel Beyru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İlçe Emniyet Müdürü M. Okan Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Göktaş ve öğretmenler katıldı. Mesleğe yeni başlayan ve kıdemli öğretmenler adına yapılan konuşmaların ardından söz alan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kazan'ın gelişmesinde öğretmenlerin katkısının büyük olduğunu dile getirerek, 2004 yılında Kazan'daki derslik sayısının 184, öğrenci sayısının ise 5 bin 269 iken bugün derslik sayısının 392, öğrenci sayısının da 10 bin 374'e ulaştığını ve son 5 yılda belediye olarak eğitime 3 milyon lira harcadıklarını söyledi. Göreve geldiği günden bu yana Kazan'da eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik belediyenin yaptığı katkıları anlatan Başkan Ertürk, 6 bölümü ile Kazan'da eğitime başlayan BÜ Kazan Meslek Yüksek Okulu ile birlikte önümüzdeki yıl eğitime başlaması planlanan Gazi Üniversitesi'nin 7 bin öğrencili Kazan Kampüsü hakkında bilgiler verdi.

Protokol konuşmalarının adından göreve yeni başlayan öğretmenler ve kıdemli öğretmenler adına konuşma yapan öğretmenler duygularını dile getirdi. Öğretmenler, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı skeçler, oratoryo, şiirler ve müzik dinletileri ile güzel bir gece yaşadılar. Özellikle öğrencilerin hazırladığı Testere filminden uyarladığı skeç ve müzik dinletisi en çok alkış alan bölümlerden oldu. Belediye Başkanı Lokman Ertürk, öğrencilerin ısrarını kıramayarak Ankara oyun havasına eşlik etti. Programın sonunda Başkan Ertürk, aynı tesiste öğretmenler için akşam yemeği verdi. Belediye görevlileri de masaları gezerek öğretmenlere kırmızı gül ve kalem seti hediye etti. Kendisi de bir öğretmen olan Kazan Kaymakamı Veysel Beyru'nun eşi Özlem Beyru'nun hediyesini ise Başkan Ertürk'ün eşi Meral Ertürk verdi ve Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Programa katılan öğretmenler, bu özel günde kendilerini hatırlayan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ertürk'ten Öğretmenlere Gül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement