Başkan İsmail Ok'a Havran'da Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Başkan İsmail Ok'a Havran'da Sevgi Seli

Başkan İsmail Ok\'a Havran\'da Sevgi Seli

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, MHP'den Havran Belediye Başkan Adayı olan Levent Gökalp'in esnaf gezilerine katıldı.

15.11.2013 16:59

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, MHP'den Havran Belediye Başkan Adayı olan Levent Gökalp'in esnaf gezilerine katıldı. Havranlılar, başkan Ok'a sevgi gösterilerinde bulundu.

Geçtiğimiz dönem Havran Belediye Başkanlığı yapan ve önümüzdeki yerel seçimlere MHP'den Havran Belediye Başkan Adayı gösterilen Levent Gökalp, günlük esnaf ziyaretlerini sürdürürken, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ta Gökalp'i yalnız bırakmayarak programa katıldı. İlçe ziyaret etmedikleri iş yeri bırakmayan başkan İsmail Ok ve Belediye Başkan Adayı Levent Gökalp, halkın sevgi gösterilerine maruz kaldı.

Ziyaret ettikleri iş yerlerinde tebessümle karşılanan ikili, zaman zaman esnafla sohbet edip çay içti. Yaptıkları hizmetlerin ve Havran'a kazandırdıklarının ortada olduğunu söyleyen Belediye Başkan Adayı Levent Gökalp, "Havran Belediyesi'nde geçtiğimiz dönem yaptığımız hizmetler zaten ortada. Havranlılara kendimi anlatmama gerek duymuyorum. Zaten herkes yaptıklarımızı gördü. Belediyecilik tecrübemiz ile yeni yatırım hamleleri Havran'da daha yapılacak çok iş var" dedi.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ve Levent Gökalp, akşam saatlerine kadar ziyaretlerini sürdürürken, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlar hakkında detaylı bilgiler aldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan İsmail Ok'a Havran'da Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement