Başkan Özden Öğretmenlere Gül Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Başkan Özden Öğretmenlere Gül Dağıttı

Başkan Özden Öğretmenlere Gül Dağıttı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Meliha Hasanali Bostan Çubuk Anadolu Öğretmen Lisesi ve Çubuk Anadolu Liseleri'ni ziyaret etti.
Öğretmenlerle görüşen ve eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü kutlayan...

23.11.2013 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Meliha Hasanali Bostan Çubuk Anadolu Öğretmen Lisesi ve Çubuk Anadolu Liseleri'ni ziyaret etti.

Öğretmenlerle görüşen ve eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü kutlayan Başkan Lokman Özden, Meliha Hasanali Bostan Çubuk Anadolu Öğretmen Lisesi ve Çubuk Anadolu Liseleri'nde öğretmenlere gül dağıttı. Kendisinin de bir dönem öğretmenlik yaptığını hatırlatan Başkan Özden, öğretmenlik mesleğinin kutsiyetine dikkat çekti. Görev şehidi öğretmenleri rahmetle ve minnetle andıklarını kaydeden Başkan Özden, "Öğretmenler, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Bir toplum öğretmenine ne kadar değer verirse geleceğine de o derece güvenle bakar. Öğretmenlerimiz çocuklarımızı, yani geleceğimizi emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan, gerekirse bu yolda canını ortaya koyan, bilimin ve aydınlık düşüncenin mimarları, yılmaz neferleridir. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında, fedakar ve cefakar öğretmenlerimizin gayretleri çok önemlidir ve öğretmenlerimiz ülkemizin en önemli yapı taşlarıdırlar. Çocuklarımızın yetiştirilmesinde aileden sonra en büyük görev öğretmenlerimize düşmektedir. Öğretmenlerimiz, sağlıklı nesillerin yetişmesinde kilit rol oynamaktadır. Bu bakımdan öğretmenlerimizin toplumumuzdaki önemi büyüktür" dedi.

İlçede eğitime büyük yatırımlar yapıldığını dile getiren Başkan Özden, "Bir yandan mevcut okullarımızın bakım ve onarımını yaparken diğer yandan ise 5 yıllık süreçte ilçemize çok sayıda yeni eğitim yuvası kazandırarak mevcut okul sayımızı yükselttik. Bunlarla birlikte 2 bilgi evi ve bir gençlik merkezini de ilçemize kazandırdık" diye konuştu.

Başkan Özden'in okulun yapımından itibaren her türlü desteği verdiğini söyleyen Meliha Hasanali Bostan Çubuk Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Fevzi Mamam ise, bu güne kadar yapılan tüm destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

Öğretmenler odasında öğretmenlerin istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Özden, okul çıkışında öğrencilerin de isteklerini kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçedeki diğer okullarda bulunan öğretmenlere ise belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri gül dağıtarak, öğretmenlerin gününü kutladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özden Öğretmenlere Gül Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement