Başkan Pekel'den Halk Oyunu Ekibine Yeni Yıl Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Pekel'den Halk Oyunu Ekibine Yeni Yıl Hediyesi

Başkan Pekel\'den Halk Oyunu Ekibine Yeni Yıl Hediyesi

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Oyunu ekibine, her biri on parçadan oluşan 40 takım yeni folklor kıyafeti hediye etti.

06.01.2012 19:50

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Oyunu ekibine, her biri on parçadan oluşan 40 takım yeni folklor kıyafeti hediye etti.

Başkan Pekel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan'ın 23 Nisan Çocuk Bayramı için halk oyunu ekibine folklor kıyafeti yardımı isteğine karşılık verdi. Pekel, folklor kıyafeti modacılarına 2 ayda hazırlattığı 40 takımlık Karadeniz yöresi halk oyunu folklor kıyafetlerini, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan ve halk oyunu ekibi öğretmenlerine yeni yılın ilk hediyesi olarak teslim etti.

Başkan Pekel, "Biz Belediye olarak okullara geçen ay 25 adet sinevizyon cihazı projeksiyon makinası hediye ettik. Eğitime Destek Evi projesi başlatıp binlerce ihtiyaç sahibi öğrenciye eğitim yardımı yaptık yapmaya devam ediyoruz binlerce öğrenciye yardımcı ders kitabı bağışladık. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şakir Demirhan, bizden 23 Nisan'da öğrencilerin giymesi için için folklor kıyafeti istedi. Onu da yaptırdık, teslim ettik. Okulların çevresini güzelleştirdik. Yollarını asfaltladık. Geleceğiminiz

güvencesi çocuklarımıza ve Milli Eğitime her zaman destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz "dedi.

Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan da Belediye Başkanı Sedat Pekel'e verdiği destek için teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Pekel'den Halk Oyunu Ekibine Yeni Yıl Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement