Başkan Şahin'den Yavuzeli Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Şahin'den Yavuzeli Ziyareti

Başkan Şahin\'den Yavuzeli Ziyareti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yavuzeli ilçesini ziyaret etti.

04.09.2015 17:35

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yavuzeli ilçesini ziyaret etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Yavuzeli ziyaretinin ilk durağı Ballık (köy) mahallesi oldu. Ballık Mahallesi'nde içme su kuyusu açılışına katıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, daha sonra İlçe Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz'u makamında ziyaret ederek hediye verdi.

Karşılıklı sohbetlerin yapıldığı ziyaret nedeniyle İlçe Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Başkan Şahin ve beraberindeki heyet İlçe Kaymakamlığı önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Yavuzeli Belediye binası önünde büyük bir kalabalık ile karşılandı ve burada çiçek takdim edildi. Karşılama sonunda Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu'nu makamında ziyaret ederek Yavuzeli ilçesi hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretin ardından Yavuzeli Belediyesi Parkı'nda öğle yemeği yedikten sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve beraberindeki heyet Araban ilçesine hareket etti.

Yavuzeli ilçesi ziyaretine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezer, Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, Ak Parti Yavuzeli İlçe Başkanı Mustafa Bağcı, Yavuzeli Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şahin'den Yavuzeli Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement