Başkan Samur'dan İlçe Emniyet Amiri Camcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Samur'dan İlçe Emniyet Amiri Camcı'ya Ziyaret

Başkan Samur\'dan İlçe Emniyet Amiri Camcı\'ya Ziyaret

Karaman’ın Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur, yeni atanan İlçe Emniyet Amiri Ömer Camcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

04.08.2014 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur, yeni atanan İlçe Emniyet Amiri Ömer Camcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Samur, Emniyet Amiri Ömer Camcı ile makamımda bir süre sohbet ederek ilçe hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. İlçedeki huzurun tesis edilmesinde Emniyet teşkilatının önemine işaret eden Samur, "Sarıveliler'deki vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlayan Emniyet teşkilatımız toplumun refahı ve huzuru için 24 saat gece-gündüz demeden özveriyle çalışıyor. Kendilerine Sarıveliler Belediyesi olarak her zaman elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Şahsınızda teşkilatınıza ve ilçemizdeki polis kardeşlerimize yapmış oldukları zor ama onurlu görevlerindeki başarılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Emniyet Amiri Camcı ise Belediye Başkanı Samur'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Samur'dan İlçe Emniyet Amiri Camcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement