Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu'ndan Gediz Ansiklopedisi - Son Dakika
Yerel

Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu'ndan Gediz Ansiklopedisi

Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu\'ndan Gediz Ansiklopedisi

Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu, eğitime destek kampanyası çerçevesinde ziyaret ettiği Kurtuluş İlkokuluna Gediz Ansiklopedisi armağan etti.

17.01.2014 11:19  Güncelleme: 11:24

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, eğitime destek kampanyası çerçevesinde ziyaret ettiği Kurtuluş İlkokulu'na Gediz Ansiklopedisi armağan etti.

İlçedeki kurum-kuruluş ziyaretlerine devam eden Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, eğitime destek kampanyası çerçevesinde Kurtuluş İlkokulu'nu ziyaret ederek okul yöneticileri ve öğretmenlerle görüştü.

Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Kurtuluş İlkokulu Müdürü İsmail Hakkı Can ve öğretmenlerle bir süre sohbet ederek okul hakkında bilgi aldı.

Görüşmelerin çok yararlı geçtiğini belirten Belediye Başkanı Saraoğlu, eğitime destek çalışmalarını tüm okullarda sürdürmeye devam edeceklerini ve bunun için okulları ziyaret ederek sorunları yakından görmeye çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Saraoğlu, Gediz Belediyesi Kültür Yayınları kapsamında basılan ve Mehmet Pınar tarafından kaleme alınan 'Gediz Ansiklopedisi'ni okul kütüphanesine armağan ederek, "Bu başucu kitabından tüm öğrencilerin yararlanmasını istiyoruz. Çocuklarımız, ilçemiz hakkında bilinenden daha fazlasını bu ansiklopedide bulabilecekler" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu'ndan Gediz Ansiklopedisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement