Başkan Sedefçi'den Başsavcı ve Baro Başkanı'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Sedefçi'den Başsavcı ve Baro Başkanı'na Ziyaret

Başkan Sedefçi\'den Başsavcı ve Baro Başkanı\'na Ziyaret

Edirne Belediye Başkanı ve DSP Edirne Belediye Başkan adayı Hamdi Sedefçi, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı ve Baro Başkanı’nı ziyaret etti.

28.02.2014 16:35

Edirne Belediye Başkanı ve DSP Edirne Belediye Başkan adayı Hamdi Sedefçi, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı ve Baro Başkanı'nı ziyaret etti.

Edirne Belediye Başkanı ve DSP Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, DSP Meclis üyesi adayları Nihan Akdere, Bahar Koman ve Hümeyra Akgüç ile birlikte Adalet Sarayı'nda ziyaretlerde bulundu. Sedefçi ve beraberindeki heyet, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek'i ve Edirne Baro Başkanı Özgür Yıldırım'ı makamlarında ziyaret ederek, seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek ve Edirne Baro Başkanı Özgür Yıldırım, Sedefçi ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. Sedefçi ve beraberindeki DSP Meclis Üyesi Adayları, Yiğitbilek ve Yıldırım'ı ziyaretlerinin ardından, Edirne adliyesinde görev yapan hakim ve savcıları, ve adliye çalışanlarını da tek tek ziyaret ederek, adliyeden ayrıldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Sedefçi'den Başsavcı ve Baro Başkanı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement