Başkan Toçoğlu Kaymakamlık Binasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu Kaymakamlık Binasını Ziyaret Etti

Başkan Toçoğlu Kaymakamlık Binasını Ziyaret Etti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, yeni hizmet binasına taşınan Adapazarı Kaymakamlığı'nı ziyaret etti.

19.06.2013 14:39  Güncelleme: 14:48

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni hizmet binasına taşınan Adapazarı Kaymakamlığı'nı ziyaret etti.

Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz ve Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli'nin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Toçoğlu, "Değerli kaymakamımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Adapazarı Kaymakamlığı'nın yeni hizmet binasına taşınması vesilesiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. İnşallah, Sakarya'mıza ve Adapazarı ilçemize güzel hizmetlerin sunulacağı bir merkez olur. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Adapazarı İlçe Kaymakamı İsmail Gündüz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Yeni hizmet binasının yapılmasında Sayın Valimizin, Sayın Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanımızın ve İl Özel İdaremizin katkıları oldu. 250 bini aşmış Adapazarı nüfusuna, kamu hizmetlerini yeni binamızdan sunmaya çalışacağız. İnşallah bu hizmetler yine el birliği ile olacak. Sayın Valimizden, Büyükşehir Belediyesi Başkanımızdan ve İl Özel İdaresi'nden desteklerini bekliyoruz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Adapazarı Kaymakamlığı makamında gerçekleştirilen ziyaretin ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak, Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz'den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu Kaymakamlık Binasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement