Başkan Tuna'ya Ankara Ticaret Borsasından Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Tuna'ya Ankara Ticaret Borsasından Ziyaret

Başkan Tuna\'ya Ankara Ticaret Borsasından Ziyaret

Ankara Ticaret Borsası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Sincan Belediye Başkanı Doç.Dr.Mustafa Tuna'yı ziyaret etti.

15.08.2013 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Ticaret Borsası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'yı ziyaret etti.

Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerine yeni dönemde başarılar diyen Başkan Tuna, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Sincan Belediye Başkanı Tuna'ya bir ziyarette Ankara Ticaret Borsası'ndan geldi. 2 Mayısta başlayan seçim maratonu yaklaşık 3 aylık yoğun çalışma sonunda tamamlayan Ankara Ticaret Borsası Başkanlığına tekrar Faik Yavuz seçildi. Yavuz ve beraberindeki 4 yeni Yönetim Kurulu Üyesi Başkan Tuna'yı ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Tuna ile Yeni Yönetim Kurulunun kaynaştığı ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Tuna, et piyasasındaki son durum hakkında da Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz ile sohbet etti.

Seçimlerin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, "Camiamıza yakışan bir ortamda gerçekleşen seçim sonucunda, Borsamızın yeni "Meclisi" ve "Yönetim Kurulu" belli oldu. Meclisimizin yüzde 40'lık kısmı değişti. Yönetim Kurulumuza dört yeni üye katıldı. Seçimler biter bitmez de Yeni Yönetim Kurulumuzu sizlere tanıtmak için yola çıktık. Bu tanışma toplantılarından birini de size yapmak istedik. Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni Yönetim Kuruluna başarılar dileyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Ankara Ticaret Borsası Başkanına ve Yeni Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şu anda ülkemiz canlı hayvan pazarının nabzını tutan en önemli kuruluşların başında gelen Ankara Ticaret Borsa'sının yeni Yönetim Kurulu ile birlikte her geçen gün yükselerek gelişmesini temenni ederim" ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tuna'ya Ankara Ticaret Borsasından Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement