Başkan Tütüncü İmam Hatip Lisesi Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü İmam Hatip Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İmam Hatip Mezunları Derneği'nin düzenlediği toplantıda öğrencilerle biraraya geldi.

03.01.2012 15:21

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İmam Hatip Mezunları Derneği'nin düzenlediği toplantıda öğrencilerle biraraya geldi.

Antalya İmam-Hatip Lisesi Mezunları Derneği (ANİMDER), Antalya İmam Hatip Lisesi (AİHL) sınıf temsilcileriyle TEİAŞ Sosyal Tesisleri'nde buluşan Tütüncü, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. "Öğrencilik yıllarınızı iyi değerlendirin" diyen Tütüncü, "Antalya İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle ne zaman bir araya gelsem, öğrencilik günlerimi yeniden yaşıyorum. İmam hatip vizyonunu, ileriye taşıyacak olan sizlersiniz. Bir dava şuuru, hayata bakış öğrencilik yıllarında kazanılır. Bu bakımdan içinde bulunduğunuz yılları çok iyi değerlendirin" tavsiyesinde bulundu.

Öğrencilerin geleceklerini şekillendirmek için bugünden kendilerine hedefler belirlemeleri gerektiğini vurgulayan Tütüncü, şöyle devam etti:

"Bunu yapabildiğimizde sizleri yarınlara daha iyi taşıyabiliriz. İmam hatip lisesinden mezun olanların hayatta ne kadar başarılı olduklarını, ne kadar sağlam bir terbiye ve ahlakla hayat yolunda yürüdüklerini gördükçe okulumuza hayranlığımız daha da artıyor. Göreve geldiğim günden itibaren AİHL öğrencileriyle birlikte olmaya gayret gösterdim. Mezun olduğum okuluma, bir artı değer kazandırabilmenin gayreti içinde oldum. Öğrencilerimizin, moral ve motivasyonunu artırmaya, geleceğe bakışlarıyla alakalı bir pencere açabilmeye yönelik çalışmalar da yaptık. Hizmet dava, şuur ve istikametle oluyor."

Başkan Hakan Tütüncü, İmam hatip lisesi talebesi olmanın ne kadar müstesna durum olduğunu iyi bildiğinden dolayı Kepez Belediyesi olarak ilçeye güzel bir Anadolu imam hatip lisesi yapılmasına ön ayak olduklarını da hatırlattı.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü İmam Hatip Lisesi Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement