Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, hizmetteki birinci yılında birim yöneticileriyle bir araya geldi.
Başkan Ümit Uysal, düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, bir yıllık çalışmalarından dolayı birim yöneticilerine teşekkür etti. Birlikte güzel hizmet yılları dileyen Uysal, müdürlüklerin ürettiği projelerin kendisini heyecanlandırdığını dile getirdi.
Dünyada iz bırakabilmenin en derin ve güzel yolunun kamu hizmeti olduğunu belirten Uysal, "Bazı geceler heyecandan uyuyamadığım zamanlar oluyor" dedi.
Belediyecilikte bir yılı doldurduklarına hatırlatan Uysal, şöyle konuştu:
"Birlikte kamu hizmetlerinde bir ilerleme nasıl sağlayabilir, neler yapabiliriz, nasıl şehrimizin yaşam standartlarını artırabiliriz, insan yaşamını nasıl geliştirebiliriz, en önemlisi sosyal barışı nasıl yükseltebiliriz, sevgiyi, saygıyı, düzenli ve güzel yaşamayı nasıl artırabiliriz diye çaba harcadık. Proje geliştirdik, geliştirmeye de devam ediyoruz. Büyük bir heyecanla çalışıyoruz."
Turunç Masa Projesi'nin de büyük başarı kazandığına işaret eden Uysal, "Turunç Masa emsallerine göre en gelişmiş, en yoğun sistemdir" dedi.
Son Dakika › Yerel › Başkan Uysal, Birim Müdürlerine Birinci Yılını Anlattı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?