Başkan Üzülmez, Kartepe Fikir Kulübü'nün Sıra Gecesi'ne Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Üzülmez, Kartepe Fikir Kulübü'nün Sıra Gecesi'ne Katıldı

Başkan Üzülmez, Kartepe Fikir Kulübü\'nün Sıra Gecesi\'ne Katıldı

Kartepe Fikir Kulübü’nün düzenlediği sıra gecesi aralarında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in de yer aldığı ilçe protokolünün de katılımıyla renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti.

23.02.2015 13:23

Kartepe Fikir Kulübü'nün düzenlediği sıra gecesi aralarında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in de yer aldığı ilçe protokolünün de katılımıyla renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti.

Abidin Akyol'un başkanlığını yaptığı ve 3 yıldır faaliyet gösteren Kartepe Fikir Kulübü önceki akşam Koza Restaurant'ta Sıra Gecesi düzenledi.

Birlik ve beraberliğin amaçlandığı sıra gecesinde aralarında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in de yer aldığı birçok isim bir araya geldi.

Gecenin ev sahibi Kartepe Fikir Kulübü Başkanı Abidin Akyol, programa yoğun katılından dolayı teşekkür etti. Akyol, "Böylesi güzel bir gecede bizlere destek olmak için buraya gelen, birlik çabamıza katkı sağlayan tüm büyüklerimize ve Belediye Başkanımız sayın Üzülmez'e kulübümüz adına teşekkür ederim. Umarım sizleri güzel bir şekilde ağırlayabilmişizdir" dedi.

Davetliler, saz heyetinin söylediği şarkılara eşlik ederken gece hediye çekilişi ardından son budu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Üzülmez, Kartepe Fikir Kulübü'nün Sıra Gecesi'ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement