Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, engellilere yönelik düzenlenen spor etkinliğine katılarak engelli sporculara voleybol, basketbol ve futbol topu hediye etti.
Bozüyük spor salonunda engellilere yönelik yapılan spor etkinliklerine katılan Bakıcı'yı, spor salonu girişinde Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik karşıladı. Etkinliklere katılan engelli sporcularla tek tek ilgilenerek onlara başarılar dileyen Başkan Vekili Bakıcı sporcu aileleriyle de görüştü. Yapılan etkinlikler hakkında antrenör Aylan Kola'dan bilgi alan Bakıcı ardından her bir sporcuya top hediye etti.
Kapalı spor salonunda engellilere yönelik olarak haftanın 2 günü masa tenisi, voleybol, satranç, dart ve basketbol gibi etkinlikler düzenleniyor. - BİLECİK
Son Dakika › Yerel › Başkan Vekili Bakıcı, Engelli Sporculara Top Hediye Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?