Başkatip Furukawa'dan Vali Büyükersoy'a Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkatip Furukawa'dan Vali Büyükersoy'a Ziyaret

26.09.2013 16:33

Japonya’nın Ankara Büyükelçiliği Başkatibi Makoto Furukawa, Muş Valisi Vedat Büyükersoy’u ziyaret etti.

Japonya'nın Ankara Büyükelçiliği Başkatibi Makoto Furukawa, Muş Valisi Vedat Büyükersoy'u ziyaret etti.

Vali Büyükersoy, ziyaretin, Japonya ile stratejik ortaklık seviyesinde sürdürülen iyi ilişkiler çerçevesinde gerçekleştiğini belirterek, kentin sahip olduğu imkan ve güzelliklerle yatırımcılar için önemli bir cazibe merkezi olduğunu söyledi.

Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi konusunda istekli olduklarını anlatan Büyükersoy, Furukawa ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkatip Furukawa ise kentte bulunmuktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Vali Büyükersoy, ziyaret sonrası Furukawa'ya plaket ve Muş balı verdi. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkatip Furukawa'dan Vali Büyükersoy'a Ziyaret - Son Dakika


Advertisement