Batman Valisi Azmi Çelik, 2 İlçe Birden Gezdi - Son Dakika
Yerel

Batman Valisi Azmi Çelik, 2 İlçe Birden Gezdi

Batman Valisi Azmi Çelik, 2 İlçe Birden Gezdi

Vali Azmi Çelik, Batman bağlı Gercüş ve Sason ilçelerini gezerek bir dizi temaslarda bulundu.

13.03.2015 07:50

Batman Valisi Gercüş ve Sason İlçelerinde incelemelerde bulundu.

Vali Azmi Çelik, geçici köy korucuları (GKK) ile buluşmaya devam ediyor.

Tüm ilçelerdeki köy korucuları ile görüşen Vali Çelik, bu kez Gercüş'te korucularla bir araya geldi.

Vali Çelik, Gercüş ilçesini ziyaret ederek, geçici köy korucularıyla bir araya geldi.

Ziyarete; Vali Çelik'in yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Sarıışık, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer katıldı.

Vali Çelik ve beraberindekileri İlçe Kaymakamı Adem Ergül, ilçe kamu kurumlarının yöneticileri ve geçici köy korucuları karşıladı.

Geçici köy korucularına hitap eden Vali Çelik, "Geçici ve gönüllü köy korucuları; Jandarma ve Emniyet teşkilatımızla birlikte ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğünün korunması için görev yapmaktalar. Ülkemiz ve bölgemizin huzur ve refahı için özverili çalışmalar yürüttüklerinden dolayı kendilerine her zaman teşekkür ederiz" dedi. Vali Çelik ve beraberindekiler daha sonra ilçeye bağlı Kayapınar (Aynkaf) beldesini ziyaret etti.

VALİ YÜCEBAĞ'DA TEMASLARDA BULUNDU

Valimiz Azmi Çelik, inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Sason'a bağlı Yücebağ (Cacas) beldesini ziyaret etti.

Belde Belediye hizmet binasını gezen Vali Çelik, belde binasında faaliyetlerini sürdüren dikiş nakış ve halı kursu atölyelerindeki kursiyerlerle bir süre sohbet etti ve yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yücebağ Belediyesini de egzen ve belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Çelik, Belde Jandarma Karakol Komutanlığını da ziyaret ederek askerlerle görüştü.

Vali Çelik, daha sonra Yücebağ İMKB Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret ederek, okul ve yurt binalarında incelemelerde bulundu.

Son olarak, Sason ilçesi Pahan Askeri Üs Bölgesinde nöbet tutan askerleri de ziyaret eden Vali Azmi Çelik, askerlerle bir sohbet etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Valisi Azmi Çelik, 2 İlçe Birden Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement