Bayburt AK Parti Gençlik Kollarından Hastanedeki Çocuklara Sürpriz - Son Dakika
Yerel

Bayburt AK Parti Gençlik Kollarından Hastanedeki Çocuklara Sürpriz

Bayburt AK Parti Gençlik Kollarından Hastanedeki Çocuklara Sürpriz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bayburt İl Gençlik Kolları, hastanede tedavi gören çocuklara oyuncak dağıttı.

11.01.2016 12:38

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bayburt İl Gençlik Kolları, hastanede tedavi gören çocuklara oyuncak dağıttı.

Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikte, AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kaymak, gençlik kolları yürütme ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bayburt Devlet Hastanesi'nde tedavi gören çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler verdi.

Hastanenin Çocuk Bakım Servisi'nde tedavi gören çocukları tek tek ziyaret eden Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kaymak ile gençlik kolları yürütme üyeleri, çocuklarla ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak sohbet etti.

Bayburt Gençlik Kolları ile gençlik kolları üyeleri, hediye dağıtımının ardından bayburt ili kamu hastaneleri birliği genel sekreteri Dr.Hulki Aşır'ı ziyaret etti.

Burada bir açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kaymak, bugün çocuklara hediyeleri verdikten sonra yüzlerindeki mutlu ifadeyi gördüğünde kendisinin de çok mutlu olduğunu belirterek, çocukları çok sevdiğini belirterek sık sık vakit buldukça çocukları ziyaret ettiğini, parti üyesi arkadaşlarında bu duyguya ortak olmasını istediği için böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiğini ifade etti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt AK Parti Gençlik Kollarından Hastanedeki Çocuklara Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement