Bayburt İl Emniyet Müdürü Aydoğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bayburt İl Emniyet Müdürü Aydoğan Açıklaması

Bayburt İl Emniyet Müdürü Aydoğan Açıklaması

"Öğrencilerimizin ve okul taşıtlarının karıştığı trafik kazalarını önlemek ve çocuklarımızın güvenli bir trafik ortamında eğitimlerini sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla ilimizde gerekli tüm tedbirler alınmıştır"

12.09.2013 19:01

Bayburt İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, "Öğrencilerimizin ve okul taşıtlarının karıştığı trafik kazalarını önlemek ve çocuklarımızın güvenli bir trafik ortamında eğitimlerini sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla ilimizde gerekli tüm tedbirler alınmıştır" dedi.

Celal Aydoğan, yaptığı açıklamada, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının Pazartesi başlayacağını anımsatarak, yeni eğitim ve öğretim döneminde okul servis araçlarının da trafiğe katılmasıyla kent merkezinde ve okullar civarında trafikte artış beklendiğini ifade etti.

Aydoğan, "öğrencilerin ve okul taşıtlarının karıştığı trafik kazalarını önlemek ve çocukların güvenli bir trafik ortamında eğitimlerini sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla Bayburt'ta gerekli tüm tedbirlerin alındığını" belirtti.

Okul servis aracı şoförleri ve rehber personele trafik konusunda eğitim verdiklerini anlatan Aydoğan, yeni eğitim öğretim yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirleyeceği takvim doğrultusunda öğrencilere de trafik ve ilk yardım dersi verilerek öğrencilerin trafik konusunda bilinçlendirileceğini de sözlerine ekledi. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt İl Emniyet Müdürü Aydoğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement