Baykan'da Demokrasi Nöbeti Tutanlara Kızılay'dan İkram - Son Dakika
Yerel

Baykan'da Demokrasi Nöbeti Tutanlara Kızılay'dan İkram

Baykan\'da Demokrasi Nöbeti Tutanlara Kızılay\'dan İkram

Siirt’in Baykan Kızılay Şubesi, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için ’demokrasi nöbeti’ tutan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu.

24.07.2016 19:23

Siirt'in Baykan Kızılay Şubesi, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için 'demokrasi nöbeti' tutan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu.

Baykan Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Şakir Erol, 15 Temmuz'dan bu yana ilçede 'Demokrasi Meydan'ında bulunan vatandaşlara Türk Kızılay tarafından çeşitli ikramlarda bulunduklarını söyledi. Erol, "Meydandaki vatandaşlarımızı bu kutsal nöbetlerinde bir nebze olsun rahatlatabilmek amacıyla Türk Kızılay olarak dondurma, su, meyve suyu ve kek gibi çeşitli ikramlarda bulunup Türk bayrakları dağıtıyoruz" dedi.

Siirt merkezinin yanı sıra Baykan ilçesinde de 15 Temmuz'dan bu yana demokrasiye sahip çıkan vatandaşlar, meydanlardan ayrılmıyor. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baykan'da Demokrasi Nöbeti Tutanlara Kızılay'dan İkram - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement