Bayramda Yoğun Çalışan Sakarya 112 Personeline İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar'dan Moral Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Bayramda Yoğun Çalışan Sakarya 112 Personeline İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar'dan Moral Ziyareti

Bayramda Yoğun Çalışan Sakarya 112 Personeline İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar\'dan Moral Ziyareti

Kurban Bayramı boyunca Sağlık Bakanlığı 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonları yoğun bir mesai harcadı.

29.10.2012 12:51

Kurban Bayramı boyunca Sağlık Bakanlığı 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonları yoğun bir mesai harcadı. Sakarya'da çalışan personeli bayramda Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Nevin Özçelik, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Semih Yıldırım'da yalnız bırakmadı.

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ilk olarak Merkez 1 No'lu 112 Acil Yardım istasyonunda nöbet tutan Dr. Adil Avcı, Acil Tıp teknisyeni Meral Kaplan ve Şoför Muharrem Duyar'ı ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Ziyaretler bayram boyunca merkez ve ilçe 112 acil yardım istasyonlarında da devam etti. Uzm. Dr. Murat Alemdar 24 saat fedakarca 112 ekiplerinin çalıştığını ve hasta yakınlarının da personele yardımcı olmalarını istedi.

Vatandaşların da bayramını kutlayan Alemdar, "112 personelimiz bayramda da görevini layıkıyla yaptı. Halkımızla birlikte hizmetlerimiz devam ediyor. Vatandaşlardan dileğimiz 112 ekiplerimize yardımcı olmaları. Asılsız ihbarlarda bulunmamaları, yollara gelişi güzel park etmemeleri. Ambulanslarımız, personelimiz ve Ayrıca bizden yardım bekleyen hastalarımız için de bunlar hayati önem içeren konulardır. Bu konuda halkımızdan aşırı duyarlılık ve hassasiyet bekliyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayramda Yoğun Çalışan Sakarya 112 Personeline İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar'dan Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement