BDP Bağlar'da Seçim Büro Açılışlarına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

BDP Bağlar'da Seçim Büro Açılışlarına Yoğun İlgi

BDP Bağlar\'da Seçim Büro Açılışlarına Yoğun İlgi

BDP Bağlar İlçe Örgütü tarafından Selahattin Eyyübi ve Mevlana Halit mahallelerindeki seçim bürolarının açılışlarını yaptı.

19.02.2014 14:19

BDP Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Örgütü, 30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Selahattin Eyyübi, Mevlana Halit mahallelerinde seçim bürolarının açılışını gerçekleştirdi.

Seçim bürolarının açılışlarına Bağlar Belediye Eş Bakan Adayları Birsen Kaya Akat, Eş Başkan Eşref Güler, BDP Bağlar İlçe Eş Başkanı Ahmet Gezer, Barış Anneleri ve çok sayıda yurttaş katıldı. Açılışta konuşma yapan Bağlar Belediye Eş Başkan Adayı Eşref Güler, halkın iradesini temsil edecek mahalle meclislerini kurduklarını söyledi. Güler," Arkadaşlarımızın bıraktığı projeleri bizler tamamlayacağız. Halkımızın bize verdiği görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Bağlar halkı için projeler gerçekleştireceğiz" dedi.

"UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE EDECEĞİZ"

Bağlar'da her geçen gün uyuşturucunun yaygınlaştırıldığını dile getiren Güler şöyle konuştu: "Bağlar'ın sokak ve caddelerinde devlet eliyle çocuklarımızı uyuşturucu batağına sürüklüyorlar. Buna karşı mücadele edeceğiz. Bütün ailelerimize sesleniyorum tüm çocuklarımıza sahip çıkalım, çocuklarımız için projelerimiz var. Bu hepimizin görevidir. Bu sadece bizimle bitecek bir şey değil. Özellikle mahalle meclislerimiz bu anlamda en büyük projemizdir. Halkın iradesi için kurulmuştur. Mahalle meclislerimize sahip çıkalım."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel BDP Bağlar'da Seçim Büro Açılışlarına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement