Belediye Başkanları İnegöl'de Toplandı - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanları İnegöl'de Toplandı

Belediye Başkanları İnegöl\'de Toplandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile AK Partili 15 ilçenin belediye başkanı İnegöl’de bir araya geldi.

20.03.2015 17:36

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile AK Partili 15 ilçenin belediye başkanı İnegöl'de bir araya geldi.

Royal Otel'deki toplantıda Bursa Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi'nin sunumları yapıldı. Toplantıya başkanlık yapan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti olarak düzenli bir şekilde toplantı yaptıklarını kaydederek, "Bu toplantılardan biri de belediye başkanlarımızla aylık olarak yaptığımız koordinasyon toplantımızı yapıyoruz. Bu toplantımız her ay düzenli olarak yapılmaktadır. Yeni bir uygulama olarak daa her toplantımızı farklı bir ilçemizde gerçekleştiriyoruz" dedi.

15 ilçe bir de büyükşehir olmak üzere 16 AK Partili başkanın toplantıda yer aldığını aktaran Torun, şöyle devam etti:

"Millet olarak ilk bölümümüzde hangi ilçemizde toplantıyı gerçekleştiriyorsak o ilçemizdeki projeleri, çalışmaları, ileriye dönük taahhütleri ve yapılacak işleri gözden geçirme şeklinde bir sunum alıyoruz. Daha sonraki aşamada o ilçemizle ilgili Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırım, proje ve taahhütlerle ilgili sunum yapılıyor. İlk toplantıda bürokrat arkadaşlar da bulunuyor. Teknik izahat olduğu için onlardan da açıklama alıyoruz. Bu bölüm bittikten sonra sadece belediye başkanlarımızın katıldığı bölüme geçiyoruz. Bu bölümde sorunların giderilmesi, vatandaştan gelen istekler konuşuluyor" dedi.

AK Parti İl Başkanı Torun, "Çok verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Toplantının hayırlı olmasını diliyorum. İnegöl ilçemizdeyiz. Toplantının ev sahipliğini yapan Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanları İnegöl'de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement