Belediye Başkanları Toplantısı Kalkandere'de Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanları Toplantısı Kalkandere'de Yapıldı

AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından düzenlenen belediye başkanları toplantısı, Kalkandere'de yapıldı.

10.10.2013 13:58

AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından düzenlenen belediye başkanları toplantısı, Kalkandere'de yapıldı.

Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, merkez ve ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı.

Ayar, burada yaptığı konuşmada, rutin olarak düzenledikleri belediye başkanları toplantılarını her ay farklı bir ilçede yaptıklarını belirterek, "Bu ayki toplantımızı Kalkandere ilçemizde gerçekleştirdik" dedi.

Toplantıların amacının teşkilat ile belediyeler arası diyalogları artırmak, yerel yönetimlerin yaptığı icraatları değerlendirmek ve Genel Merkez tarafından gelen bilgileri belediye başkanları ile paylaşmak olduğunu ifade eden Ayar, şunları söyledi:

"Yaklaşan seçimler nedeniyle Genel Merkez tarafından gelen talimatlar doğrultusunda izlenecek yol belirlenmiş durumdadır. Seçimlerin olacağı güne kadar mevcut belediye başkanlarımız üzerlerine düşen hizmet bilincini sürdürecektir. AK Parti'ye yakışan budur. Tüm belediye başkanlarımız göreve geldiklerinden bugüne kadar ilçelerde ne tür hizmetlerin oluştuğunu ve dünden bu güne nasıl bir mesafe kat edildiğini belgeleyecek ve bu belgeler yaklaşan seçimlerde vatandaşlarımızın beğenisine sunulacaktır."

Toplantıda, belediyeler tarafından gerçekleştirilen ve yaklaşan seçimlerle ilgili yürütülecek çalışmalar değerlendirildi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanları Toplantısı Kalkandere'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement