Belediye Yöneticilerinden 'İrademe Dokunma' Eylemi - Son Dakika
Yerel

Belediye Yöneticilerinden 'İrademe Dokunma' Eylemi

Belediye Yöneticilerinden \'İrademe Dokunma\' Eylemi

Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Akel'in tutuklanması ardından, belediye çalışanları eylem yaptı.

01.10.2015 07:45

İrade eylemi!

Batman Belediyesi yönetici ve personeli Sason ilçesinde canlı kalkan eyleminde gözaltına alınan ve tutuklanan Belediye Eşbaşkanı Gülistan Akel, HDP/DBP yöneticileri, Beşiri ve Beşiri İkiköprü beldesi Belediye Eşbaşkanları ile Sivil Toplum örgütü temsilcilerinin tutuklanmalarını protesto için Belediye önünde basın açıklaması yaptı.

Disk Genel-İş Sendikasının öncülüğünde gerçekleşen eylemde söz alan Eş Başkan Sabri Özdemir, burada tutuklamanın halkın iradesine yapılmış bir taarruz olduğunu belirtti.

Amaçlarının barışı haykırmak ve savunmak olduğunu belirten Özdemir "Barış taleplerimiz ve demokratik meşru etkinliklerimizi görmezden gelip saldırıya uğramaktayız. Tutuklama ve gözaltılar bizleri bu haklı taleplerimizden vazgeçirmeyecektir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Belediye Yöneticilerinden 'İrademe Dokunma' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Batman Candır: O Beledyenin Kapısında Rüşvet Alanda Verende Melugndur. Yazısı Vardı Kim Söktü Aceba Yav:D Beledyede Rüşvet Zamanımı Başladıki O YAZI Söküldü Aceba :D 6 1 Yanıtla
  • Etekliler asla devlet kuramaz: İradeniz keşke hiç çıkmasalar rahat olalım ülke bozmadan başka ne yapmışlar 5 1 Yanıtla

Advertisement