Belediyeden su borcu faizine af
Batman Belediye Meclisi su borcu olan abonelerin borçlarına eklenen gecikme zammının affedilmesine karar verdi.
Belediye Meclisi, su borcu olan abonelerin gecikme zammının 3 aylık bir sürede affedileceği kararı alındı.
Sadece 2015 yılının 12 ayını kapsayacak olan faiz affı için % 90 civarında bir indirim öngörülüyor.
Su borcunu tek taksitte ödemek isteyen abonelerin gecikme zammına % 90 indirim öngörülürken, borcunun birini peşin toplamda 5 taksit yapacak olan abonelere ise % 60'lık bir indirim yapılacağı belirtildi.
Daha önce borcunu taksitlendirip ödemeyen veya su borcu sebebi ile icra takibine alınan abonelerin ise borcunu yalnızca tek taksitle ödeyeceği de alınan kararlar arasında.
Gecikme zammı teknik bir sıkıntı yaşanmaması durumunda 01.04.2016 tarihinde başlayıp 30.06.2016 tarihinde ise son bulacak.
Borcunu taksitlendirmek isteyen abonelerin ise Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ile bir sözleşme yapması ve taahhüt vererek abonelik bilgilerini güncellemeleri kararlaştırıldı.
Son Dakika › Yerel › Belediyeden Su Borcu Faizine Af - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.