Benzin Dökülüp Yakılan Kadın Zor Günler Yaşıyor - Son Dakika
Yerel

Benzin Dökülüp Yakılan Kadın Zor Günler Yaşıyor

Afyonkarahisar'da kocası tarafından, boşanmak istediği gerekçesiyle üzerine benzin dökülerek yakıldığı iddia edilen ve vücudunda ağır yanıklar bulunan kadın, tedavi için getirildiği Konya'da yaşam mücadelesi veriyor.

03.05.2015 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

METİN BOLAT - Afyonkarahisar'da kocası tarafından, boşanmak istediği gerekçesiyle üzerine benzin dökülerek yakıldığı iddia edilen ve vücudunda ağır yanıklar bulunan kadın, tedavi için getirildiği Konya'da yaşam mücadelesi veriyor.

Dinar ilçesine bağlı Yıprak köyünde O.T'nin tartıştığı, iki çocuğunun annesi 11 yıllık eşi Münire T'yi (32), 10 gün önce üzerine benzin dökerek yaktığı ileri sürüldü. Olayın hemen ardından kaldırıldığı hastaneden, hayati tehlikesi bulunduğu için Konya'daki Başkent Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilen Münire T'nin vücudundaki derin yanıklar nedeniyle yanık yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.

Şüpheli O.T'nin ise tutuklandığı öğrenildi.

"Hukuki hakkımı sonuna kadar arayacağım"

Münire T'nin babası Niyazi Kaleli (60), AA muhabirine yaptığı açıklamada, O,T'nin kızını zaman zaman darbettiğini söyledi.

Kaleli, damadının her defasında bir daha yapmayacağına dair söz vermesi üzerine kızını evinden götürmesine izin verdiğini belirtti.

Olay günü evine geldiğinde kızının vücudundaki yanıkları görünce ne yapacağını bilemediğini anlatan Kaleli, "Kızıma ne olduğunu sorduğumda, konuşmakta güçlük çekerek, işe gitmek istemediği için eşi O.T'nin benzin dökerek kendisini yaktığını söyledi" dedi.

Hemen çağırdığı ambulansla kızının hastaneye götürüldüğünü ifade eden Kaleli, "Kızım çalışmak istemediğini söyleyince O.T, dövmeye başlamış. Boşanmak istediğini söyleyince de yakmak istenmiş. Yanmaya başlayınca evin banyosunda üzerine su dökülmüş. Kızım şimdi perişan. Bir baba olarak çok üzülüyorum. Hukuki hakkımı sonuna kadar arayacağım. Bu tür kişiler, en ağır cezalar almalı ki kimse böyle şeylere cesaret bile edemesin" diye konuştu.

- Gerekirse deri nakli yapılacak

Hastanenin Yanık Yoğun Bakım Sorumlusu ve Genel Cerrahi Bölümü doktorlarından Yrd. Doç. Dr. Emin Türk, hastaları geldiğinde yüzünden boynuna kadar, ellerinde, bacaklarında, vücudunun çeşitli yerlerinde üçüncü derece derin ağır yanıkları olduğunu bildirdi.

Münire T'nin tedavisinin sürdüğünü ve gerekirse deri nakli yapılacağını aktaran Türk, şunları kaydetti:

"Yanık yoğun bakım ünitesinde hastamızla yakından ilgileniyoruz. Alev yanıklarında yoğun alevi buhar olarak vücuda aldığından ses tellerinde de bir miktar hasar olmuş. O yüzden çok kısık ses ile konuşuyor. Onun da tedavisine başladık. Vücudunun yüzde 30'unda derin üçüncü derece yanıklar olan hastamızın bir süre yoğun bakımda kalması gerekiyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Benzin Dökülüp Yakılan Kadın Zor Günler Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement