Beşiktaş Taraftarlar Derneğinden Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Beşiktaş Taraftarlar Derneğinden Ziyaretler

Beşiktaş Taraftarlar Derneğinden Ziyaretler

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetimi Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Kdz.

09.06.2012 20:23

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetimi Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü İsmail Poyraz ve Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy'u ziyaret etti.

Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü İsmail Poyraz ve Kdz. Ereğli Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy'u ziyaret etti.

İlk olarak Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç'ı makamında ziyaret eden Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ve Kaymakam Malğaç'a dernek yönetimi ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kendisinin de Beşiktaşlı olduğunu belirten Malğaç "Bende iyi bir Beşiktaş taraftarıyım. Sizlerinde çalışmalarını yakından takip ediyorum. Kaymakamlığımız olarak sosyal aktivitelerinizde elimden gelen desteği vermeye hazırım" dedi.

Ziyarette ayrıca Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, Alaplı Kaymakamı Malğaç'a plaket takdim etti.

Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, beraberinde yönetim kurulu Üyeleri daha sonra Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü İsmail Poyraz'ı ziyaret etti. 1903 adet fidan dikimi çalışmalarında kendilerine desteğini esirgemeyen Orman İşletme Müdürü İsmail Poyraz' a teşekkür eden dernek başkanı Tarkan Adik, "Dernek olarak gerçekleştirdiğimiz fidan dikiminde bizlere yapmış olduğunuz yardımlardan dolayı sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. 1903 adet ağaç fidanı dikimini geleneksel hale getirdik. Bundan sonraki yıllarda da ağaç fidanı dikimlerimiz devam edecek. Bu konuda sizlerin de desteğini bekliyoruz" dedi.

Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü İsmail Poyraz' da konuşmasında "Sizlerin bu yaptığı çalışma çevrenin ağaçlandırılması bakımından oldukça önem arz etmektedir. Fidan konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Sizler ne zaman isterseniz fidan konusunda yardımcı olmaya hazırız" dedi.

Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Adik, Orman İşletme Müdürü İsmail Poyraz' a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, beraberinde yönetim kurulu üyeleri son olarak Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy'u ziyaret etti. Ziyarette konuşan dernek başkanı Tarkan Adik, "Bu sene ki kitap kampanyamızı dernek imkanlarımızla '1903 Kitap, 1903 Çocuk,1903 Gülen yüz" projemizi gerçekleştirdik. Bundan sonraki geleneksel olarak düzenleyeceğimiz kampanyalarda sizleri de aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy konuşmasında "Yapılan kitap kampanyasını oldukça başarılı buldum. Bundan sonraki süreçte de kampanyalara destek vermek adına görevde olduğum sürece elimden gelen yardımı yapmaya hazırım" diye konuştu.

Ziyarette ayrıca Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik,

Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy plaket takdim etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşiktaş Taraftarlar Derneğinden Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement