Adıyaman'ın Besni ilçesinde 3 gün boyunca yaklaşık 6 saat süren elektrik kesintisi vatandaşı çileden çıkarttı.
Atatürk Caddesi üzerinde Postane ile İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında elektriği keserek sık sık çalışmalar yapan AKEDAŞ Elektrik Dağıtım Şirketine esnaflardan büyük tepki geldi.
Meydana gelen elektrik kesintileri yüzünden elektronik eşyalarının zarar gördüğünü belirten esnaflar bu konuda AKEDAŞ yetkililerine sitem ederek, gerekli hassasiyeti göstermediklerini ifade ettiler.
Vatandaşlar, muhtemel bir arıza durumunda kendilerine ulaşılmak için verilen arıza bildirim numaralarının ise sürekli meşgul olduğunu ifade ederek, bunun kasıtlı olarak yapıldığını ve yetkililerden elektrik sorununa bir an önce çözüm bulmasını istediler. - ADIYAMAN
Son Dakika › Yerel › Besni'de Elektrik Kesintisi Vatandaşı Çileden Çıkarttı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.