Beyaz Ay Derneği'nden Altaç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Beyaz Ay Derneği'nden Altaç'a Ziyaret

Beyaz Ay Derneği\'nden Altaç\'a Ziyaret

Beyaz Ay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç'ı ziyaret etti.

22.08.2014 01:04

Beyaz Ay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç'a nezaket ziyaretinde bulundu. Heyeti, İl Başkanı Aydın Altaç tarafında kapı önünde karşılandı.

Beyaz Ay Derneği Başkanı Nezihe Kent ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini söyledi.

Beyaz Ay Derneği'nin her zaman yanında olduklarını anlatan Altaç, AK Parti Hükümeti'nin engelli vatandaşlara vermiş olduğu maddi ve manevi destekler bir devrim niteliğinde olduğunu hatırlatarak, 2002'den önce yasaların ve toplumun engellilere bakışıyla 2002'den sonraki yaklaşımı arasında çok büyük farklar olduğunu vurguladı.

AK Parti iktidarı döneminde bakım ücretleri, sosyal yardımlar, merkezler ile hayatı kolaylaştıran birçok gelişme yaşandığını belirten Altaç, "Ülkemizin geleceği açısında biz sivil toplum örgütlerinin güçlenmesi gerektiğine bizlerinde hükümet olarak daha fazla destek vermemiz gerekiyor. İnşallah bunları hep birlikte yaşayacağız. Sivil toplum kuruluşları Diyarbakır'da olabildiğince siyasettin içerisindeler. Yeri geldiğinde biz ülke meseleleri hakkında olaylara sağduyulu ve objektif yaklaşabilecek sivil toplum kuruluşlara ihtiyacımız var. İnşallah derneğiniz bölgemiz ve ilimiz açısından hayırlı olacaktır" dedi.

Beyaz Ay Derneği Başkanı Nezihe Kent ise kendilerini kabul eden Altac'a teşekkür etti. Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran Kent şöyle dedi:

"Dernek olarak engelli vatandaşların istihdam edilmesi ve onların sorun ve sıkıntılarının giderilmesi için ellerinden gelen her türlü yardımı yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımıza yardım etmek bir vatandaşlık görevidir. Bizde bu anlamda Beyaz Ay Derneği olarak, kermesler ve çeşitli etkinlikler düzenliyoruz ve bu yaptığımız faaliyetlerden elde ettiğimiz gelirleri engelli vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Beyaz Ay Derneği'nden Altaç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement