Beydağlı Taekwondocular İzmir'de Madalya Bırakmadı - Son Dakika
Yerel

Beydağlı Taekwondocular İzmir'de Madalya Bırakmadı

Beydağlı Taekwondocular İzmir\'de Madalya Bırakmadı

Beydağ taekwondo kursu kursiyerleri, İzmir'de düzenlenen, Tekin Akademi Taekwondo Dostluk Turnuvası'nda turnuva ikincisi oldu.

27.03.2013 07:10  Güncelleme: 09:18

Beydağ Halk Eğitimi Merkezi ve Beydağ Belediyesi işbirliğinde Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında açılan taekwondo kursu kursiyerleri, pazar günü İzmir'de düzenlenen, 250 sporcunun katıldığı Tekin Akademi Taekwondo Dostluk Turnuvası'nda 20 madalya alarak, takım halinde turnuva ikincisi oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fayık Altunbaş ve Beydağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sunullah Desticioğlu ile birlikte takım halinde Beydağ Kaymakamı Ali Cergibozan'ı makamında ziyaret eden sporcular büyük takdir ve beğeni topladı.

Beydağ Kaymakamı Ali Cergibozan, Beydağ'ın adının bu tür sportif faaliyetlerle duyurulmasından çok memnun olduğunu; gerek muay thai gerekse taekwondo alanında Beydağlı sporcuların elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu belirtti.

Beydağ'ın uzak doğu sporlarında yükselen bir değer haline geldiğine dikkat çeken Cergibozan, yakın zamanda Beydağ Spor Salonunun inşaatının tamamlanacağı müjdesini de verdi.

Cergibozan ayrıca bu başarının sağlanmasında emeği geçen Belediye Başkanı Vasfi Şentürk'e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fayık Altunbaş'a, Esnaf Odası Başkanı Osman Kıran'a, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Osman Yıldırım'a, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sunullah Desticioğlu'na, taekwondo antrenörü Tuncay Yılmaz'a, öğrencilere ve ailelerine teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beydağlı Taekwondocular İzmir'de Madalya Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement