Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'dan Görele'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'dan Görele'ye Ziyaret

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan\'dan Görele\'ye Ziyaret

Giresun'un Görele ilçesinde süren Siyaset Akademisi programına katılmak amacıyla ilçeye gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan çeşitli ziyaretlerde bulundu.

01.06.2013 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele ilçesinde süren Siyaset Akademisi programına katılmak amacıyla ilçeye gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Beraberindeki Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ile ilçede yapımı devam eden Sahil Düzenleme Projesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulunan Demircan, yapımı bitmek üzere olan Görele Güzel Sanatlar Fakültesi'ni de gezdi. Siyaset akademisinde yapacağı sunum öncesi kısa bir konuşma yapan Demircan, Görele'nin her alanda hızla kalkındığını söyledi. İlçede aktif bir yerel yönetimin önemli ölçüde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirten Demircan, "Görele her zaman Giresun iline pozitif anlamda en çok katkıyı sağlayan ilçelerden biri olmuştur. Yerel yönetimin çalışkanlığını ilçenin her alanda kalkınmasından anlıyoruz. Tabi ki burada Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nun rolü büyüktür. Ben kendisini çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Görele Belediye Başkanı Melikoğlu ise, "Sayın başkan Demircan'ı ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bu güne değin gerçekleştirdiği projelerle, klasik belediyecilik anlayışının dışında özgün projelere imza atmış olan sayın başkan ile hem hasret giderdik hem de fikir alışverişinde bulunduk. Sağ olsun kendileri ilçemize her türlü katkıyı sağlamaktadırlar. Kendileri ilçemize gelmeden üniversitemize katkıda bulunduğu 15 projeksiyonlu akıllı tahtası gelmiştir.

Sayın Başkanı Temmuz ayında düzenleyeceğimiz Kemençe ve Horan Günleri Etkinliklerine de davet ettik. Kendisini etkinliklerimizde de ağırlamaktan onur duyacağız" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'dan Görele'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement