Bıçaklı Gasp İçin 15 Yıla Kadar Hapis İstemi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bıçaklı Gasp İçin 15 Yıla Kadar Hapis İstemi

15.11.2015 10:28

Ankara'da, girdiği yufka dükkanında bıçak tehdidiyle bir kadının dört altın bileziğini gasbettiği öne sürülen kişi hakkında "silahla yağma" suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Ankara'da, girdiği yufka dükkanında bıçak tehdidiyle bir kadının dört altın bileziğini gasbettiği öne sürülen kişi hakkında "silahla yağma" suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, yufka dükkanında çalışan şikayetçi Esma Şeker, Murat Erdoğan'ın (23) 19 Eylül 2015'te akşam saatlerinde iş yerine gelerek, su istediğini belirtti.

Şeker, "su olmadığını" söylediğini ve arkasını döndüğünde sanığın elindeki bıçağı boğazına dayayıp, "Sakın bağırma, öldürürüm" dediğini ifade etti.

Esma Şeker, dört altın bileziğini aldıktan sonra sanığın kendisini duvara çarparak, olay yerinden kaçtığını iddia etti.

Bir başka hırsızlık nedeniyle yakalandıktan sonra Şeker'in teşhis etmesi üzerine hakkında adli işlem başlatılan Erdoğan hakkında, "silahla yağma" suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

Dava, Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bıçaklı Gasp İçin 15 Yıla Kadar Hapis İstemi - Son Dakika


Advertisement