Bilecik Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu Gölpark'ta Açıldı - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu Gölpark'ta Açıldı

Bilecik Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu Gölpark\'ta Açıldı

Bilecik Belediyesi tarafından, Pelitözü köyünde bulunan Gölpark'ta yaptırılan ve 250 bin liraya mal olan 500 seyirci kapasiteli açık hava tiyatrosu törenle açıldı.

24.08.2013 13:03

Bilecik Belediyesi tarafından, Pelitözü köyünde bulunan Gölpark'ta yaptırılan ve 250 bin liraya mal olan 500 seyirci kapasiteli açık hava tiyatrosu törenle açıldı.

Yağmurlu bir havada yapılan açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Daha sonra bir konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, göreve geldiklerinde Pelitözü göletiyle ilgili bir proje hazırladıklarını, ancak o günün şartları ile bunun gerçekleştirmenin mümkün olmadığını belirtti. 2009 Seçimlerinde bu projeyi halka taahhüt olarak sunduklarını anlatan Yağcı "Seçimlerden sonra İl Özel İdaremizle el birliği içerisinde bu projenin aşamalarını adım adım gerçekleştiriyoruz. İl Özel İdaremize, Valimize de teşekkür ediyoruz. Pelitözü göleti şehrimizin güzide kesimlerinden birisi konumunda. Son dört yılda yapılan projelerle halkımızın hizmetinde. Gençlerimize buraya kazandırmanın mutluluğu içersindeyiz. Burada daha hayallerimizin içersinde bir çok güzellikler var. Gelecek zaman dilimi içersinde burayı da o güzellikleri de hep birlikte gerçekleştireceğiz. Burada sosyal ve kültürel etkinlikler bu güzel manzarayı karşı çok güzel olacak. Bu eseri kazandırılmasında katkıları olan herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içersinde en güzele, en iyiye diyerek bu eser halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Bilecik Belediyesi Mehteran Takımı ve 1326 Osmanlı Kılıç Kalkan Ekibi, sunduğu gösteriler ile izleyicilerden büyük alkış aldı. Bulgur pilavı ve ayran ikramından sonra program sona erdi.

Açılış törenine, Vali Vekili Hasan Kayhan, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Alper Sır, İl Genel Meclis Başkanı H. Hüseyin Çelik ve vatandaşlar iştirak etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu Gölpark'ta Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement