Bilecik İl Özel İdaresinde Araç Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bilecik İl Özel İdaresinde Araç Devir Teslim Töreni

Bilecik İl Özel İdaresinde Araç Devir Teslim Töreni
09.07.2014 13:40

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında kullanılmak üzere 3 minibüs hibe edildi.

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında kullanılmak üzere 3 minibüs hibe edildi.

İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Özel İdaresinde düzenlenen törende, müdürlüklerinin kentin gençlik ve spor, turizm, eğitim gibi sosyal haklarla ilgili görevleri olduğunu bildirdi.

İdare bünyesinde kullanılmayan 3 minibüs kamu kurum ve kuruluşlarında hizmet vermesi amacıyla devir yaptıklarını anlatan Nalbant, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İlim Yayma Cemiyeti ve Fen Lisesi Müdürlüğüne spor ve kültürel faaliyetlerde kullanmak üzere minibüslere talip oldular. İl Genel Meclisimiz de değerlendirerek ve resmi kayda dökerek kendilerine, ortak hizmet kapsamında teslimini kabul etti. En az 5 yıl süreyle olmak üzere araçların gençlerin kültürel ve sportif faaliyetlerinde kullanılmak üzere tahsisini yaptık" dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım da Haziran ayında aldıkları kararla 3 minibüsü kurumlara tahsis ettiklerini bildirdi.

Konuşmaların ardından araçların anahtarları kurum yetkililerine teslim edildi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik İl Özel İdaresinde Araç Devir Teslim Töreni - Son Dakika


Advertisement