Bilecik Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası 17. Olağan Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Bilecik Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası 17. Olağan Genel Kurulu

Bilecik Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası 17. Olağan Genel Kurulu

Odanın başkanlığına Mehmet Baş, seçildi.

10.02.2014 18:20

Bilecik'te, Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası 17. Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı.

Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Halit Gölcan, Divan Kurulu'nun oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yaptığı konuşmada, odaya ve üyelere hiçbir ücret almadan 40 yıldır hizmet ettiğini bildirdi.

Gelecek dönemde yapacakları çok işini olduğunu ifade eden Gölcan, "Yeni yapılacak 3. OSB'de yan sanayi işyeri ve çarşıda belediyemizle, sanayi yönetimi ve esnaf ve sanatkarlarımızla yeni binaların yapılması için çalışacağız" dedi.

Konuşmanın ardından, Bülent Türe ve Mehmet Baş'ın aday olduğu seçim sonucunda, 171 oy alan Baş, oda başkanlığına seçildi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası 17. Olağan Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement