Bilecik'teki Sel - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bilecik'teki Sel

26.06.2015 07:49

Türk Kızılayı Bilecik Şubesi, sel nedeniyle zarar gören İnhisar ilçesine bağlı Tozman köyüne gıda yardımında bulundu.

Türk Kızılayı Bilecik Şubesi, sel nedeniyle zarar gören İnhisar ilçesine bağlı Tozman köyüne gıda yardımında bulundu.

Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tozman köyünde meydana gelen sel felaketinden dolayı köylünün zarar gördüğünü anımsattı.

Çınar, Genel Merkez'den gönderilen 100 koli gıda ihtiyaç maddesinin vatandaşlara dağıtıldığını belirterek, Ramazan ayı boyunca bu tür yardımların süreceğini kaydetti.

İnhisar ilçesine 14 kilometre mesafedeki 93 haneli Tozman köyünde 16 Haziran'da şiddetli yağış sonucu dere taşmış, meydana gelen selde çok sayıda ev ve ağıl çökmüş, park halindeki otomobil ve traktörlerle tarım arazileri zarar görmüş, hayvanlar telef olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'teki Sel - Son Dakika


Advertisement