Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yetkilileri Ezine'de - Son Dakika
Yerel

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yetkilileri Ezine'de

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yetkilileri Ezine\'de

Ezine küçük sanayi sitesi için yer tespitinde bulunmak amacıyla ilçeye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri incelemede bulundu.

28.07.2013 10:11

Ezine küçük sanayi sitesi için yer tespitinde bulunmak amacıyla ilçeye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri incelemede bulundu.

Bakanlığın Küçük Sanayi Siteleri Yer Seçimi Şubesi'nden gelen komisyon üyeleri Nimetullah Erbaş ve Bülent Ayan, küçük sanayi sitesi yapımı için seçilen bölgenin bazı özelliklerini inceleyip, rapor hazırlamak için araştırma yaptı.

Kaymakam Cengiz Karabulut'u da ziyaret eden bakanlık yetkilileri, sitedeki son durum hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İlçede 2 gün kalan yetkililer, sitenin yeriyle ilgili sorun olmadığını belirterek, toplamış oldukları bilgi ve belgelerin bakanlıktaki komisyona rapor halinde sunulacağını ilettiler.

Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Özkan, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasında emeği olan AK Parti Çanakkale milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir ile AK Parti İlçe Başkanı Haluk Babaoğlu'na teşekkür edip, "Sürecinde yıl başına kadar tamamlanması için arkadaşlarımızla çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz" dedi. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yetkilileri Ezine'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement