Bir Annenin Otizmli Kızına Yazdığı Mektup Herkesi Ağlattı - Son Dakika
Yerel

Bir Annenin Otizmli Kızına Yazdığı Mektup Herkesi Ağlattı

Bir Annenin Otizmli Kızına Yazdığı Mektup Herkesi Ağlattı

İzmir’in Bergama ilçesinde, Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlenirken, bir annenin otizmli kızına yazdığı mektup herkesi duygulandırdı.

18.04.2016 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bergama ilçesinde, Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlenirken, bir annenin otizmli kızına yazdığı mektup herkesi duygulandırdı.

Bergama ilçesinde, Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Özel Papatya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Bergama Belediyesi işbirliğinde düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen program yoğun ilgi gördü. Etkinlik animasyon ve palyaço gösterileri ile başladı. İzmir Otizm Orkestra ve Korosu (İZOT) eşliğinde hep birlikte İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Özel Papatya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi Çağatay Demir "Ben Otizmli Bir Çocuğum" isimli şiiri seslendirdi. Ardından sahneye gelen Rohat Kılıç, "Otizmli Çocuğun Duygu ve Düşünceleri" isimli kompozisyonu okudu. Özel Papatya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi Yağmur Ecem Deniz'in annesinin kızına yazdığı mektup ise programa katılan herkesi ağlattı.

Etkinlik, hep birlikte hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bir Annenin Otizmli Kızına Yazdığı Mektup Herkesi Ağlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement