Bodrum'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Bodrum'da otomobille motosikletin çarpışması sonucu bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

29.05.2015 13:07

Bodrum'da otomobille motosikletin çarpışması sonucu bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Mustafa Konaklı'nın kullandığı 48 SV 276 plakalı otomobil, Bodrum-Yalıkavak karayolu Kopuz mevkisinde karşı yönden gelen Mehmet Dildar (46) idaresindeki 48 BA 038 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil ve motosiklet, makilik alana devrildi. Motosiklet sürücüsü Dildar, olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan otomobil sürücüsü Konaklı ile araçta bulunan Suat Öztürk, ilçedeki özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Öte yandan kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin sollama yapmasının ardından karşı yönden gelen motosikletle çarpışması, motosiklet sürücüsünün havaya fırlaması görülüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement