Boğazlıyan Kaymakamı Çalapverdi ve Uzunlu Beldesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Boğazlıyan Kaymakamı Çalapverdi ve Uzunlu Beldesi'ni Ziyaret Etti

Boğazlıyan Kaymakamı Çalapverdi ve Uzunlu Beldesi\'ni Ziyaret Etti

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, tanışma ziyaretleri çerçevesinde Çalapverdi ve Uzunlu Belde Belediyelerini ziyaret etti.

08.11.2012 16:53

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, tanışma ziyaretleri çerçevesinde Çalapverdi ve Uzunlu Belde Belediyelerini ziyaret etti.

Çalapverdi Belediye Başkanı Mehmet Tanrıkulu ve Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç'u Makamlarında ziyaret eden Boğazlıyan Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, beldeler ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kaymakam Çelik, ziyaretlerde yaptığı açıklamasında beldelerin büyük ölçüde sorun ve beklentilerini çözmüş olduklarını görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi. Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç'u makamında ziyaret eden Kaymakam Çelik, Koç'tan Uzunlu'nun tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerine ilişkin bilgiler aldı.

Turan Koç tarafından Belediye çalışmaları hakkında bilgilerin de verildiği ziyaretin akabinde Belediye Başkanı Koç, Kaymakam Çelik'e Uzunlu Parkı başta olmak üzere Belde'yi gezdirdi. Ziyarette konuşan Kaymakam Çelik, "Uzunlu Beldesi'nin methedildiği kadar güzel bir belde olduğunu, bu ziyaret vesilesiyle görmüş oldum. Uzunlu Beldemiz, son derece güzel çalışmaların yapıldığı modern ve bir o kadar da şirin bir beldemiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Turan Koç da, Kaymakam Çelik'i ağırlamaktan, Uzunlu'nun güzelliklerini göstermekten son derece mutlu olduğunu ifade ederek Kaymakam Çelik'e görevinde başarı diledi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Boğazlıyan Kaymakamı Çalapverdi ve Uzunlu Beldesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement