Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, sosyal faaliyetlerin son sürat devam ettiğini belirterek, "Halkımız faaliyetlere büyük ilgi gösteriyor. Değişik sosyal faaliyetler yapacağız" dedi.
Bolu Belediyesi tarafından yapılan sosyal kültürel faaliyetler tüm hızıyla sürüyor. Devam eden etkinliklerle ilgili bilgiler veren Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, çalışmaların hızla devam edeceğini söyledi. 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili bugün itibariyle üç boyutlu film ve slayt gösterilerinin yapıldığını ifade eden Davarcıoğlu, "Bildiğiniz gibi 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü ile ilgili çalışmalarımız oldu. Bugün itibariyle Çanakkale Savaşını belgeleyen 3 boyutlu film ve slayt gösterisi Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde devam edecek. Bu etkinlik ile ilgili ilçelerimizden de çok talep var. Ayrıca Büyük Berk'de bulunan Zihinsel Engelliler Okulu da bir sunum talep etti. Oraya da inşallah bu faaliyeti gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
Belediye tarafından açılan birçok kursun hala devam ettiğini söyleyen Emine Davarcıoğlu, "Hijyen, okuma yazma, personelimize İngilizce kursu ve bilgisayar kurslarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra yeni açılacak kurslarımız da var. Bu kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizin internet sitesinden takip edebilir" şeklinde konuştu.
Bolu Belediyesi olarak Anneler Günü'ne güzel bir etkinlik yapmak istediklerini belirten Davarcıoğlu şöyle konuştu;
"Annelere layık bir program yapmak istiyoruz. Bununla ilgili 'Arda Boyları' müzikalini getirmeyi düşünüyoruz.
Bu programı da 16-17 Mayıs tarihlerin birinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. İnşallah çok güzel bir etkinlik olur."
09.04.2013 13: 23: 10
TSI
NNNN - BOLU
Son Dakika › Yerel › Bolu Belediyesi Sosyal Faaliyetlere Hız Verdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.