Bozbey'e Sinemaya Katkı Plaketi - Son Dakika
Yerel

Bozbey'e Sinemaya Katkı Plaketi

Bozbey\'e Sinemaya Katkı Plaketi

Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde faaliyet gösteren Aykırı Sinema Derneği, Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı plaket verdi.

04.08.2016 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nilüfer Dernekler Yerleşkesi'nde faaliyet gösteren Aykırı Sinema Derneği, Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı plaket verdi.

Dernek Başkanı Ümit Özmen, ziyarette dernek çalışmaları hakkında Başkan Mustafa Bozbey'e bilgi verip, plaket takdim etti. Başkan Mustafa Bozbey de ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Bursa'daki derneklerin projeler üretmesi için Dernekler Yerleşkesi'ni faaliyete geçirdiklerini kaydetti. Aykırı Sinema Derneği'nin faaliyetlerinin de kültür ve sanat için önemli olduğunu vurgulayan Bozbey, desteklerinin süreceğini belirtti.

Aykırı Sinema Derneği, sosyal medyada örgütlenerek ocak ayında Nilüfer Dernekler Yerleşkesi'nde faaliyetlerine başladı. Aykırı Sinema, önümüzdeki sene için de faaliyet takvimini şimdiden belirledi. Etkinlikler arasında Kısa Film Atölyesi, Film Okuma Atölyesi ve Belgesel Atölyesi de var. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozbey'e Sinemaya Katkı Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement