Bozdoğan'da Gıda Denetimleri - Son Dakika
Yerel

Bozdoğan'da Gıda Denetimleri

Bozdoğan'da, gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerinde geçen yıl 283 işyerinin denetlendiği ve bu denetimler sonucunda kurallara aykırı üretim ve satış yapıldığı tespit edilen işyerlerine toplam 8 bin 616 lira idari para cezası uygulandığı...

26.01.2012 15:29

Bozdoğan'da, gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerinde geçen yıl 283 işyerinin denetlendiği ve bu denetimler sonucunda kurallara aykırı üretim ve satış yapıldığı tespit edilen işyerlerine toplam 8 bin 616 lira idari para cezası uygulandığı bildirildi.

Bozdoğan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, geçen yıl 31 adet gıda üretim yeri ile 252 adet gıda satış ve toplu tüketim yerinde denetimler yapıldı.

Denetimler sonucunda kurallara aykırı üretim ve satış yaptığı tespit edilen işyerlerine toplam 8 bin 616 lira idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, ülke genelinde kurulan "ALO Gıda 174" hattına geçen yıl 18 şikayet geldiği, bu şikayetlerin de değerlendirilerek bahse konu işletmelerde rutin dışı denetimler yapıldığı kaydedildi.

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozdoğan'da Gıda Denetimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement