Bozdoğanlı Kadınlardan Çerçioğlu'na Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Bozdoğanlı Kadınlardan Çerçioğlu'na Yoğun İlgi

Bozdoğanlı Kadınlardan Çerçioğlu\'na Yoğun İlgi

Bozdoğan’da partisinin seçim ofisi açılışına katılan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

08.03.2014 07:58

Bozdoğan'da partisinin seçim ofisi açılışına katılan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan seçim bürosun açılışına katılmak üzere Bozdoğan'a geldi. Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın ve coşkulu kalabalık tarafından davul zurna eşliğinde karşılanana Başkan Çerçioğlu vatandaşları selamlayarak açılış alanına geldi.

Başkan Çerçioğlu'nun açılış alanına gelmesiyle büyük bir izdiham yaşanırken Başkan Çerçioğlu sevgi selinde güçlükle ilerleyebildi.

Bozdoğan halkının "Bozdoğan sizi çok seviyor, sizinle gurur duyuyoruz" sözleri eşliğinde Bozdoğanlı vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Çerçioğlu'nun konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

Başkan Çerçioğlu büyük ilgi gördüğü Bozdoğan'da büyük bir kalabalığa seslendi. Başkan Çerçioğlu, "Gösterdiğiniz ilgi ve bize böyle bir karşılama gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Büyükşehir ile birlikte alt yapıdan, imara kadar pek çok hizmet büyükşehir belediyesi tarafından verilecek. Bozdoğan'da ve köylerimizde her yol asfalt olacak. Aydın'ın 5 yılda geldiği nokta ortada. Aydın'da az zamanda çok iş yaptık. Biz hizmet için varız. Aydın'da vatandaşların isteği doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projeleri Bozdoğan'da da hizmetinize sunacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Çerçioğlu halkın büyük katılımıyla Bozdoğan Seçim Bürosu açılış kurdelesini kesti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozdoğanlı Kadınlardan Çerçioğlu'na Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bozdoğanlı: yine eski belediye başkanı belediye bütçesinde giderken bi dünya para bırakmışken bunların iyice dibe vurdurup sadece kendi ceplerini doldurduklarını söylemişmi, belediye işçilerinin maaşlarını ödeyemeyip 4 ay sonunda 1500 tl yi bile zor verdiklerini anlatmışlar mı? bu fotodaki bayanların kocaları belediyenin kaymağını yiyenler chpli başkan gelmeden önce bozdoğan kendi kendine yeten ve maddi durumu iyi olan bir ilçeydi. Ha bide unutmadan Cercioğlunun su özelliği de var ne kadar bozdoğanda ilçe teşkilatında kpss engelini asamayan kişi varsa bozdoğan belediyesinde yer bulamadıysa aydın belediyesine tasıdı...Memleketim adına üzülüyorum sadece üzülüyorum!!! 4 1 Yanıtla
  • Bozdoğanlı: Oh Oh CHPli belediyenın batanları düzlüğe çıkardığı, icralardan kurtarıp, çalışanlarının evlerine yataklarına kadar aldığı herkes burda :) Yazık ya bu meydana çıkarken hiç hacize bağlanan belediye dükkanlarından bahsetmiş mi çercioğlu Merhum eski Bozdoğan Belediye Başkanı Oznur AĞAN'ın ilçeye kazandırdığı su fabrikasının bile artık hipotekli olduğunu anlatmıs mı (üstelik adamın kurduğu gibi kalan var olan fabrikaya günümüz teknolojisine ait hiç bir araç makine almayan), düğün salonunun hipotekli olduğunu söylemiş mi, chpli başkan gelene kadar zarar etmeyen belediye ekmek fırınını yandaşları fırıncı olduğu için kapattıklarını anlatmış mı, seçim almak için taşerondan eleman alıp 2 ay çalıştırıp sonrada orta bıraktıkllarını söylemişmi 3 1 Yanıtla

Advertisement