Bozkurtlu Öğrencilerin Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Bozkurtlu Öğrencilerin Karne Heyecanı

Bozkurtlu Öğrencilerin Karne Heyecanı

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde eğitim öğretim veren Bozkurt Anaokulu, Fatih İlkokulu, Bozkurt Ortaokulu ve Bozkurt Çok Programlı Lisesi’ndeki 985 öğrenci bugün karnelerini alarak, yarı yıl tatiline başladı.

24.01.2014 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde eğitim öğretim veren Bozkurt Anaokulu, Fatih İlkokulu, Bozkurt Ortaokulu ve Bozkurt Çok Programlı Lisesi'ndeki 985 öğrenci bugün karnelerini alarak, yarı yıl tatiline başladı.

16 Eylül'de başlayan 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk yarısı bugün öğrencilerin karnelerini almalarıyla tamamlandı. Fatih İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine katılan Bozkurt Kaymakamı Lütfullah Göktaş, Bozkurt Belediye başkanı Engin Canbaz, İlçe Jandarma Komutanı Fikret Dinç, İlçe Milli Eğitim müdürü Hidayet Demir, öğrencilere karnelerini verdiler. Öğrencilerin yarı yıl tatiline çıkması nedeni ile açıklama yapan Bozkurt Kaymakamı Lütfullah Göktaş, "Eğitim-öğretim yılının birinci dönemini geride bıraktığımız ve karne tatilinin başladığı bu günde, dönemin yorgunluğunu ve stresini üzerlerinden atmak için dinlenmek, eğlenmek, sevdikleri aktivite ve etkinliklerde bulunmak öğrencilerin en doğal hakkı." dedi.

2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci yarısı ise 10 Şubat Pazartesi günü başlayacak. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozkurtlu Öğrencilerin Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement