Bozüyük Belediye Başkanı İBB teknik heyetiyle bir araya geldi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediye Başkanı İBB teknik heyetiyle bir araya geldi

Bozüyük Belediye Başkanı İBB teknik heyetiyle bir araya geldi

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İBB teknik heyeti ile bir araya gelerek 'Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Bozüyük Yeni Seyir Terası' projesinde incelemelerde bulundu.

19.01.2024 17:02  Güncelleme: 17:08

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İBB teknik heyeti ile bir araya gelerek "Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Bozüyük Yeni Seyir Terası" projesinde incelemelerde bulundu.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İBB Fen İşleri Dairesi Başkanı Recep Korkut ve İBB Yapı İşleri Müdür Yardımcısı Ruhat Ataç ile makamında bir araya geldi. Başkan Bakkalcıoğlu burada misafirleriyle bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette yapımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlenilen ve çalışmaları devam eden "Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Bozüyük Yeni Seyir Terası Projesi" ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılan görüşmelerin ardından Başkan Bakkalcıoğlu ve beraberindeki İBB heyeti "Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Bozüyük Yeni Seyir Terası"na giderek inşaat alanında incelemelerde bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediye Başkanı İBB teknik heyetiyle bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement