Bozüyük Belediye Başkanı İftar Programlarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediye Başkanı İftar Programlarına Katıldı

Bozüyük Belediye Başkanı İftar Programlarına Katıldı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Yardım Sevenler Derneği ve Sebze ve Meyveciler Derneği tarafından düzenlenen iftar programlarına katıldı. Başkan Bakkalcıoğlu, dernek üyeleriyle bir araya gelerek hayırlı ramazanlar diledi.

20.03.2024 09:27  Güncelleme: 09:32

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Yardım Sevenler Derneği ile Sebze ve Meyveciler Derneği tarafından düzenlenen iftar programlarına katılarak, her iki derneğin üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Bakkalcıoğlu,Yardım Sevenler Derneği tarafından Bozüyük Belediyesi Manişar Sultan Abdülhamit Han Parkı'nda düzenlenen iftar programına katıldı. Burada dernek üyelerini selamlayarak, 'Hayırlı ramazanlar' dileyen Başkan Bakkalcıoğlu, dernek başkanı Nermin Nalbantoğlu ve dernek üyelerine davetleri dolayısıyla teşekkür etti.

Bakkalcıoğlu ardından Kapalı Pazar'da Sebze ve Meyveciler Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Ezanın okunması ile birlikte hep birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı. Bakkalcıoğlu iftar öncesinde ve sonrasında bir araya geldiği dernek üyeleri ile görüşerek sohbet etti, 'Hayırlı ramazanlar' diledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediye Başkanı İftar Programlarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement