Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun Çalışmaları

Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu\'nun Çalışmaları

Bilecik’in Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu; Koro Şefi ve Bağlama Eğitmeni Mehmet Uysal yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

17.12.2013 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu; Koro Şefi ve Bağlama Eğitmeni Mehmet Uysal yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

Saz ekibi ile birlikte 40 kişilik bir toplulukla çalışmalarını sürdüren koro, 2013-2014 sezonunun ilk konserini 1. İnönü Savaşları Anma Etkinlikleri kapsamında 4 Ocak 2014 Cumartesi günü verecek. Belediye Düğün Salonu'nda halka açık ve ücretsiz olarak verilecek konser saat 19: 00'da başlayacak. 2013-2014 sezonunda itibaren Bozüyük Belediyesi bünyesinde oluşturulan amatör koro ile türkü severlerin karşısında olacaklarını söyleyen Koro Şefi Mehmet Uysal etkinlik programı ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Uysal "Yurdumuzun dört bir tarafından oluşturduğum koro ve solo olmak üzere toplam 24 türkü seslendireceğiz. Repertuvarımızda etkinliklerin anlamına uygun kahramanlık türküleri de yer alacak. Koromuzu konuk Şef olarak çok değerli dostum, ağabeyim Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet T.H.M. korosu sanatçısı ve araştırmacısı Abdullah Gündüz yönetecek. Ben de sazların başında şeflik yapacağım. Daha önceki konserlerimizde bizleri yalnız bırakmayan, merakla konserlerimizi bekleyen Bozüyüklüleri ve tüm türkü severleri bu türkü şölenine bekliyor, kaçırmamalarını tavsiye ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement