Bozüyük Halk Eğitimspor Bayan Futbol Takımı Sezona Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Halk Eğitimspor Bayan Futbol Takımı Sezona Hazırlanıyor

Bozüyük Halk Eğitimspor Bayan Futbol Takımı Sezona Hazırlanıyor

Bozüyük Halk Eğitimspor Kulüp Başkanı Poyraz: "Bozüyük'te spor olarak Bozüyükspor'un getirdiği bir ekolü biz bayan takımı olarak devam ettireceğiz" dedi.

23.08.2014 12:02  Güncelleme: 12:31

Bozüyük Halk Eğitim spor Kulübü Başkanı Kamil Poyraz, kentte Bozüyükspor'un getirdiği ekolü bayan futbol takımı olarak devam ettireceklerini bildirdi.

Poyraz, kulübünün bayan futbol takımının Yeşilkent Sentetik Sahası'nda Gemlik Zeytinspor ile oynadığı ve 6-2 yenildiği hazırlık müsabakası öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takıma büyük ilgi olduğunu söyledi.

Spor faaliyetlerine sadece futbol olarak başlamadıklarını anlatan Poyraz, şöyle konuştu:

"2005 yılında Halk Eğitimspor Kulübü olarak tekvando, akabinde bocce ve son olarak da bayan futbol takımı şeklinde devam ediyoruz. İşin başında 'Olur mu acaba?' diye düşünüyorduk ama velilerimizin büyük desteğiyle şu anda takımımız çok güzel bir şekilde devam ediyor. Bozüyükümüz için bir ilk olacak ve 3. Lig'den başlayacağız. Bozüyük'te spor olarak Bozüyükspor'un getirdiği bir ekolü biz bayan takımı olarak devam ettireceğiz. Maçlar başlayınca halkımızın desteğinin çok daha fazla olacağını düşünüyoruz."

Teknik Direktör Seyfi Dübek ise 3 ay süren çalışmalara resmiyet kazandırarak bayan futbol takımını kurduklarını dile getirdi.

Bilecik'te bayan futbol takımıyla ilgili çalışma olmadığı için öncülük yapmak istediklerini bildiren Poyraz, "Şu anda takımımız hazır. Müracaat edecek takım sayısına göre  2. Lig'den de başlama ihtimalimiz var. Ekim ayında resmi müsabakalar başlıyor. Takımda şu anda 59 aktif sporcumuz var. Kendi bünyemizde hepsi Bozüyük'ün çocuğu. Bu yıl tecrübe kazanarak önümüzdeki yıl daha aktif bir takım çıkarmayı planlıyoruz" ifadesini kullandı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük Halk Eğitimspor Bayan Futbol Takımı Sezona Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement