Bozüyük'te Amatör Maçta Hakemin Darbedilmesi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Amatör Maçta Hakemin Darbedilmesi

Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Ömer Yel, 1.Amatör Küme'de Dodurgaspor-Osmanelispor maçını yöneten orta hakem ve beden eğitimi öğretmeni Barış Yavaş'ın, kırmızı kart gösterdiği futbolcu tarafından darbedilmesini kınadıklarını bildirdi.

19.03.2013 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Ömer Yel, 1. Amatör Küme'de Dodurgaspor-Osmanelispor maçını yöneten orta hakem ve beden eğitimi öğretmeni Barış Yavaş'ın, kırmızı kart gösterdiği futbolcu tarafından darbedilmesini kınadıklarını bildirdi.

Yel, yazılı açıklamasında, Bozüyük Atatürk Ortaokulu'nda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Yavaş'ın, yönettiği amatör küme maçında darbedildiğini hatırlattı.

Şiddetin tüm boyutlarıyla toplumda etkisini artırmasının endişe verici olduğunu belirten Yel, şunları kaydetti:

"Milletimize neler oluyor- Her gün memleketin bir köşesinden şiddet haberleri alıyoruz. 'Kadına yönelik şiddet bitecek' derken şiddet şimdi de kamu görevlilerine yöneldi. Gün geçmiyor ki, 'bir doktor ya da öğretmen darp edildi' haberi gelmesin. Kadın, doktor, öğretmen derken şimdi de maçlardaki hakemlerimize yönelik şiddet gündeme düştü. Barış Yavaş, hafta sonunda yönettiği Dodurgaspor-Osmanelispor maçında kırmızı kart gösterdiği futbolcu tarafından feci şekilde darbedildi. Türk Eğitim-Sen olarak, şiddetin her türlüsünü reddettiğimiz gibi Yavaş'a yapılan şiddet eylemini de kınıyoruz."

Muhabir: Barış Eren/ Mesut Tankulu

Yayıncı: Sedat Gök - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Amatör Maçta Hakemin Darbedilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement